OM OSS

Hos Bogart.Cosmo, Trondheims motehus finner du et bredt utvalg av high-end fashion, klassisk konfeksjon, kvalitet og tradisjonell målsøm. La deg inspirere fra et stort utvalg merkevarer for kvalitetsbevisste damer og menn i alle aldre.

HISTORIE

Bogart.Cosmo er en familieeid bedrift med lange tradisjoner innen butikk og kleshandel i Trondheim. Historien går helt tilbake til 1905, da familien Klein åpnet sin første butikk. I 1985 etablerte Hans Klein firmaet Bogart as, og året etter åpnet han butikken med samme navn. I 2003 åpnet Hans og datteren Cecilie butikken Cosmo. I 2014 fusjonerte de to butikkene, og det 1500m² store motehuset Bogart.Cosmo åpnet dørene i Olav Tryggvasons gate 12.

VÅR FILOSOFI

Hos Bogart.Cosmo har vi tatt med oss all vår kompetanse, historie og utvikling for å gi kvalitetsbaevisste kunder i alle aldre den beste handleopplevelsen. Vi etterstreber alltid å tilby våre kunder et bredt utvalg av high-end fashion, klassisk konfeksjon, kvalitet og tradisjonell målsøm, og reiser jevnlig rundt i verden for å finne de beste merkene og mest interessante kolleksjonene. Vårt mål er å gi deg som kunde en følelse av kontinental storby iblandet lokal varme fra alle oss som jobber her.